Καλώς ήρθατε...

... στο ιστολόγιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου. Είναι ο ανοικτός ηλεκτρονικός τόπος, ανταλλαγής μηνυμάτων, αμφίδρομης επικοινωνίας, ανάδειξης προβλημάτων και κοινής προσπάθειας για τις λύσεις στην εκπαίδευση και στη παιδεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι. Είναι ταυτόχρονα και ο νέος τόπος και τρόπος για να μοιραστούμε οράματα, σκέψεις, απόψεις, γνώσεις, να τα συνθέσουμε και να καταλήξουμε σε μία δράση που βελτιώνει αποτελεσματικά την ποιότητα της εκπαίδευσης και της παιδείας των μαθητών, αλλά και των Γονέων.



Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΤΗς ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου.
Μας τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Χριστόπουλος, ο πατέρας Γεώργιος, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Παπαδοπούλου, οι διευθυντές του 1ου και 3ου  Νηπιαγωγείου Ραφήνας, του Γυμνασίου και Λυκείου Ραφήνας και από τους Συλλόγους Γονέων του 2ου και 3ου Δημοτικού Ραφήνας, ο Πρόεδρος του νεοσύστατου Συλλόγου Γονέων των Ειδικών Σχολείων Νταού Πεντέλης, καθώς και το 15μελές συμβούλιο, μαθητές του Λυκείου Ραφήνας.
Ευχηθήκαμε καλή χρονιά με λιγότερα προβλήματα για την εκπαίδευση.