Καλώς ήρθατε...

... στο ιστολόγιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου. Είναι ο ανοικτός ηλεκτρονικός τόπος, ανταλλαγής μηνυμάτων, αμφίδρομης επικοινωνίας, ανάδειξης προβλημάτων και κοινής προσπάθειας για τις λύσεις στην εκπαίδευση και στη παιδεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι. Είναι ταυτόχρονα και ο νέος τόπος και τρόπος για να μοιραστούμε οράματα, σκέψεις, απόψεις, γνώσεις, να τα συνθέσουμε και να καταλήξουμε σε μία δράση που βελτιώνει αποτελεσματικά την ποιότητα της εκπαίδευσης και της παιδείας των μαθητών, αλλά και των Γονέων.Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016


 18/11/16
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η πολύμηνη προσπάθειά μας (από τον Μάρτιο 2016) για μειωμένο εισιτήριο κατά 50% με την συγκοινωνία της ΚΤΕΛ Αττικής, κατά τη διάρκεια του 24ώρου, για όλους τους νέους κάτω των 18 ετών, σε συνεργασία με τις άλλες ενώσεις της Ανατολικής Αττικής, απέδωσε καρπούς, καθώς υπογράφηκε η συμφωνία του Δήμου μας με την ΚΤΕΛ, για μειωμένο εισιτήριο για όλους τους μαθητές των σχολείων μας έως και την 30/9/2017.
Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει το δίκαιο του αγώνα μας αλλά και μας αφήνει εν μέρει ικανοποιημένους, καθώς  η λύση για το οξυμμένο πρόβλημα της μεταφοράς των νέων στην Ανατ. Αττική, πιστεύουμε ότι είναι η επέκταση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών και στις περιοχές μας. Η θέση της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής για δωρεάν χρήση των Μ.Μ.Μ. για όλους τους μαθητές, μας βρίσκει σύμφωνους και αυτό θα συνεχίσουμε  να διεκδικούμε.

Για το ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥ