Καλώς ήρθατε...

... στο ιστολόγιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου. Είναι ο ανοικτός ηλεκτρονικός τόπος, ανταλλαγής μηνυμάτων, αμφίδρομης επικοινωνίας, ανάδειξης προβλημάτων και κοινής προσπάθειας για τις λύσεις στην εκπαίδευση και στη παιδεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι. Είναι ταυτόχρονα και ο νέος τόπος και τρόπος για να μοιραστούμε οράματα, σκέψεις, απόψεις, γνώσεις, να τα συνθέσουμε και να καταλήξουμε σε μία δράση που βελτιώνει αποτελεσματικά την ποιότητα της εκπαίδευσης και της παιδείας των μαθητών, αλλά και των Γονέων.



Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΡΑΦΗΝΑ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ραφήνας -Πικερμίου, καλεί τους γονείς να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία που οργανώνει  ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου, ενάντια στην ολιγωρία της Πολιτείας, να επιλύσει το σοβαρό ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, έξω από το  Υπουργείο Οικονομικών.
Ζητάμε να βρεθεί μια οριστική λύση στο ζήτημα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το αναφαίρετο δικαίωμα των μαθητών του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου για άμεση και ασφαλή μεταφορά από το σπίτι τους στο σχολείο.

Η συμμετοχή όλων μας, είναι υποχρέωση προς τα παιδιά μας. Δεν θα μείνουμε θεατές σε αυτό το θέατρο του παραλόγου!

Αναχώρηση: 09.30π.μ από το Δημαρχείο Ραφήνας.


Εκ Μέρους

Του Δ.Σ.

 

 

Γανιάρης Νικόλαος